Bijgewerkt: 30 januari 2021 | Leestijd: < 1 minuut
Onze hulp is anders dan mediation omdat wij net zoals een familierecht-advocaat eenzijdig werken, tenzij ex-partners zich gezamenlijk bij ons melden.

We helpen welwillende ouders, om de andere ouder op een constructieve en ook juridisch doordachte wijze in de richting van het doel te bewegen. Een doel dat vanuit onze filosofie ook in het belang van het kind moet zijn. Dit doen we op onze eigen positieve en doortastende wijze.

We hebben diensten voor jou alleen (of voor jullie samen). Hierin werken we samen aan een rustige(re) inter-oudersituatie door gerichte positieve schriftelijke communicatie met de andere ouder.

Veel van onze klanten vinden het fijn als we concrete voorstellen voor berichten/reacties schrijven. Doordachte concept e-mails/WhatsApps/SMS die ze zich geheel eigen mogen maken.

We werken in principe toe naar het schriftelijk vastleggen van afspraken die meer zijn toegesneden op de individuele situatie dan waarin het echtscheidingsconvenant of het ouderschapsplan voorziet.

Baten deze inspanningen niet, dan staan we ook bij in aanloop naar een rechterlijke beslissing. Lees wat we dan doen en wat ons onderscheidt van advocaten.

Lees ook dit

Samen aan het werk?
Reserveer een telefonische intake »