Dit zeggen onze klanten over onze dienst

De onderstaande klantervaringen zijn anoniem vanwege het belang van het kind. Wil je een persoonlijke referentie inwinnen? Neem contact met ons op.

“De manier van communiceren heb ik nu geïntegreerd en het werkt heel positief. Of we nog met een advocaat of rechter in zee gaan hangt nog even, maar in de basis ben ik anders gaan communiceren, wat mij in ieder geval veel rust geeft. Dus ook rust in het systeem. Dus ik teken ook voor rust op de langere termijn ?.
Je weet nooit wat de toekomst brengt, ik hoop geen rechtszaak maar ik zie ook dat het misschien soms nodig is om duidelijkheid te geven. Ik blijf er zoveel mogelijk zelf rustig onder. Dank voor de uitstekende begeleiding! En als ik het weer nodig heb weet ik jullie te vinden. Eigenlijk hoop ik van niet maar zo wel, dan is het heel fijn te weten dat deze hulp bestaat.”

Anoniem

“Ik ben zeer tevreden met de hulp.”

Anoniem

“Juridische ondersteuning als dit, is goud waard.”

Anoniem

“De dienst is iedere cent meer dan waard!”

Anoniem

“Dank voor vandaag! Weet niet wat ik zonder deze dienst had gemoeten”

Anoniem

“Ik ervaar de diensten van Fiduon als zeer prettig en oplossingsgericht. Het brengt rust, duidelijkheid en er is ruimte om alles te kunnen delen en bespreken. Feiten en emoties worden op een prettige manier van elkaar gescheiden waardoor het makkelijker wordt om samen na te denken over (strategische) oplossingen. Fiduon geeft inhoudelijk goede adviezen, zelfs in het weekend, en daarbij wordt rekening gehouden met mijn kwetsbare positie als (bijna) buitengesloten ouder. Ook als de frustraties en emoties bij mij hoog oplopen, staat het welzijn van de kinderen altijd voorop. Dat geeft rust en vertrouwen.”

Anoniem

“Ik had al een advocaat. Dit biedt eindelijk de persoonlijke en toch ook juridische steun die ik zocht. Ik heb meer gebruik van de dienst gemaakt dan ik dacht dat ik zou doen en dit is zeker positief bedoeld.”

Anoniem

“Mijn advocaat heeft het aangeleverde concept verzoekschrift ongewijzigd overgenomen. De kwaliteit is echt meer dan goed.”

Anoniem

“Ik heb een rechtszaak kunnen vermijden. Het leek uitzichtloos. Bovendien kan ik nu echt anders naar de situatie kijken. Ik zie weer de weg vooruit.”

Anoniem

“Ik ben zeer tevreden. Het heeft me sterker gemaakt.”

Anoniem

“Een deskundig luisterend oor, professionele ondersteuning die snel inspringt als de situatie daarom vraagt en wanneer je bereid bent naar jezelf, je eigen aandeel, te kijken is het ook een kans om persoonlijk te groeien.”

Anoniem

“De kwaliteit is goed. Het heeft me in het proces verder kunnen helpen.”

Anoniem

“Super fijn. Perfect verwoord wat ik wilde overbrengen en toch ook de-escalerend!”

Anoniem

“De volgende dag lag er al een concept addendum voor het ouderschapsplan waarin ik me echt herkende. Ook vond ik goed dat het vanuit het belang van het kind geschreven was. Dit maakte het een stuk makkelijker om met mijn ex-partner overeenstemming te bereiken.”

Anoniem